lupa telefon
Prezentari

Lupa telefon pentru vizionare perfecta de la distanta

O lupă pentru telefon, așa cum sugerează și numele, este un dispozitiv ingenios care îmbunătățește instantaneu productivitatea și capacitățile de divertisment ale telefonului. Datorită unui panou de mărire, aceste produse măresc afișajul dispozitivului tău preferat și (dacă este necesar) îl fac mai ușor de citit. Sunt compatibile cu orice smartphone iPhone sau Android.

Astfel de accesorii sunt bune, printre altele, pentru a viziona videoclipuri de pe telefon, precum și pentru a juca jocuri cu un controler extern, atâta timp cât nu te deranjează claritatea redusă a ecranului. Cu un preț în jur de 50 ron, sunt foarte accesibile și la fel de ușor de utilizat.

S-ar putea să nu credeți că aveți nevoie de o lupă de ecran, dar poate fi un instrument foarte util pentru artiștii care se folosesc de telefoanele lor pentru distracție sau muncă. Privitul ecranului unui smartphone timp îndelungat

Să poți să te uiți la televizor și filme pe telefonul tău este grozav, sau cel puțin ar fi dacă ecranul nu ar fi atât de mic și nu ar fi trebuit să ții dispozitivul într-un unghi foarte specific pe tot parcursul primului sezon din The Sopranos. Dar înainte de a defecta și de a cumpăra o tabletă pentru a o repara, știai că există dispozitive hilar de simple care îți pot mări ecranul fără tehnologie de lux?

Ne plac aceste ecrane de mărire pentru smartphone-uri, în esență doar lupe de sine stătătoare care măresc imaginea de pe telefonul tău așezat pe un suport. Versiunile noastre preferate se pliază cu ușurință și se pot transporta, făcându-le cinematograful mobil perfect fără baterie pentru călătorii lungi cu trenul sau avionul. De asemenea, funcționează bine dacă vrei să te uiți la NBA sau la știri, dar celălalt televizor din casă este deja în uz.

Care este cea mai bună lupă sau ecran de mărire pentru telefoane

După cum am spus, acestea sunt dispozitive destul de low-tech, așa că nu sunt multe de care să vă faceți griji cu ele. Luăm în considerare în principal aspectul, dimensiunea și calitatea ecranului și cât de ușor sunt de instalat și transportat.

Poate duce la oboseală vizuală, iar o lupă, poate ajuta la reducerea acestui disconfort. Aceste instrumente sunt utile și atunci când doriți să vizualizați o imagine mai mare sau să citiți litere mici. Și dacă creați sau vizionați o mulțime de videoclipuri, o lupă este o modalitate accesibilă de a vă bucura de acel conținut pe un ecran puțin mai mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *