Samsung A52 review dupa o luna de utilizare
Samsung

Samsung A52 review dupa o luna de utilizare

Dupa indelungi analize ale ofertelor de pe piata, am ales telefonul Samsung Galaxy A52 sa imi fie companion pentru urmatoarea perioada a vietii mele moderne de secol 21. Am preferat modelul 4G in detrimentul celui cu tehnologie 5G deoarece avantajele vitezei de download superioare ale 5G nu justifica diferenta mare de pret (600 ron), iar pentru navigarea pe internet, Youtube sau Facebook, 4G este super suficient pentru mine.

Galaxy a52 4g

 

Anterior am detinut pentru 3 ani un Asus Zenfone Zoom S, achizitionat pentru acumulatorul sau de capacitate mare si pentru caracteristicile camerei foto care oferea un zoom optic de 2.3x. Acest telefon era destul de lat (7.7 cm) si nu era confortabil de manevrat cu o singura mana. Din acest motiv am ales Samsung A52 (75.1 cm) in detrimentul A72 (77.4 cm latime).

Display-ul de 6.5 inch al Galaxy A52 este viu colorat, cu o rezolutie ideala (2400 x 1080 pixeli), cu margini foarte subtiri si imagine pe toata suprafata, avand camera frontala integrata in ecran.

Datorita celor 6GB RAM si a procesorului Qualcomm SM7225 Snapdragon 750, A52 se misca fluent in toate aplicatiile si nu te lasa la greu.

Acumulatorul de 4500 mAh este bine dimensionat pentru acest telefon si permite o autonomie de aprox 2 zile de utilizare normala, iar incarcarea se poate face printr-un dispozitiv quick charge de 25W intr-un timp foarte scurt, dar in pachetul telefonului vine un incarcator de 15W (care isi face totusi treaba cu brio).

Camerele foto sunt dementiale iar calitatea fotografiilor te lasa foarte placut impresionat, atat de culorile vii cat si de rezolutia de 64 Mpx (pe format 4:3) si detaliile bine focalizate chiar si in conditii de iluminare mai putin ideale. Aplicatia originala Samsung pentru operarea camerei vine la pachet cu o multitudine de efecte si moduri de fotografiere, iar cele 4 camere de pe spate iti permit sa obtii imagini aproape perfecte in orice circumstante, chiar si pe fotografie macro.

Gasiti mai jos o galerie de imagini obtinute cu acest telefon pe formatul 16:9 pe modul automat, desi A52 le permite pasionatilor de fotografie sa ajusteze toate caracteristicile asemeni unui aparat foto profesional. Atentie ca fotografiile sunt totusi redimensionate pentru a permite incarcarea rapida a paginii web.

Desi nu vreau sa fac reclama gratuita si nici nu sunt un utilizator mofturos sau cu nevoi complexe in ceea ce priveste telefonul mobil, acest model nu m-a dezamagit in niciun moment pana acum in cele aprox 30 de zile de utilizare.

Gasiti aici toate specificatiile tehnice Samsung Galaxy A52