umidificare si difuzor de arome

Umidificator si aromaterapie in acelasi timp

Viata moderna este presarata cu diverse forme de stress, aglomeratie, poluare, multa munca si timp pierdut zilnic in drum spre si dinspre serviciu. Toate acestea au efecte negative vizibile asupra sanatatii noastre si ne macina incet bucuriile si fericirea. Avem nevoie urgenta de solutii pentru reducerea acestor neajunsuri ale omului modern, iar una dintre aceste solutii este utilizarea o data la cateva zile a unui difuzor de uleiuri esentiale cu functie de umidificare si aromaterapie.

difuzor ulei esential umidificator aromaterapie

Efectele benefice ale aromaterapiei si uleiurilor esentiale pulverizate de un umidificator

Principalele beneficii ale detinerii si utilizarii unui astfel de aparat se datoreaza mentinerii unui aer de calitate, atat ca si umiditate cat si ca arome, in camera in care dormim sau chiar la birou. Sanatatea cailor respiratorii ne asigura odihna necesara pentru ca organismul uman sa se regenereze noapte de noapte, iar in timpul zilei aparatul ne poate oferi o sesiune de aromaterapie cu uleiurile esentiale preferate.

La cele de mai sus se adauga efectele pozitive ale diversele caracteristici pe care uleiurile le au asupra organismului uman. Fiecare esenta are un efect benefic specific si va poate aduce in cel mai simplu mod posibil alinarea de care aveti nevoie.

umidificator aromaterapie

Ultrasunetele pe care acest tip de aparat le produce pulverizeaza apa si uleiurile esentiale adaugate, iar cu ajutorul unui ventilator, imprastie in camera vaporii miraculosi care vor curata aerul de microbi si praf si ne ofera in plus si o binemeritata sesiune de aromaterapie. La crearea unei atmosfere speciale contribuie si lampa LED multicolora oferita ca functie aditionala la majoritatea difuzoarelor.